Pasi Palonen ArtMänttä-Vilppula

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Yhteydenotot osoitteella: pasipalonen.art(at)gmail.com

***** HUOM!! TAIDENÄYTTELY ********

PASI PALONEN – Viiva tekee matkaa

Kuhmoisten kirjastolla, os. Toritie 42, 17800 Kuhmoinen

Avoinna 4.3.–1.4.2023

On aika tulla taiteeni äärelle, niin minun kuin vaikka juuri sinunkin. Tämä yksityisnäyttely esittelee tekemiäni maalauksia pääasiassa viimeisen vuoden ajalta. Tämä aika on ollut hyvin mielenkiintoinen matka – aika matka. Ja nyt tehdään aikamatka. Näyttelyn nimeksi valikoitui "Viiva tekee matkaa", mutta viivan lisäksi mukana on myös muunlaisia muotoja. Kaikkea tekemääni kuitenkin yhdistää tietynlainen rosoisuus, ja tekemäni viivakin on rosoista, joten siitä se sitten lähti! Pasi sen keksi!

Tekemäni taide ammentaa ITE-taiteen ja ylipäänsä ammattitaidekentän ulkopuolisen kulttuurin ehtymättömästä aarrearkusta, kaikesta ihanasta marginaalin reunan takaa. Tapani onkin tehdä kaikki hyvin omaleimaisesti. Pasimaisesti. Rakastan itse kaikenlaista abstraktimpaa taidetta. Uskon vakaasti, että kaikki ansaitsee tulla nähdyksi. Niin taideteokset kuin ihmiset niiden takanakin.

Ja minusta aina kannattaa olla utelias itselleen vieraammankin tuntuista asiaa kohtaan, sillä koskaan ei tiedä, mitä ihmettä tulee vastaan!

Olen itseoppinut taideharrastaja. Outsider art ja ITE-taide ovat minulle läheisiä. Rakastan kaikkea luomista. Minulle mieleisiä asioita ovat b-luokan elokuvat, tieteiskirjallisuus, ufoilmiöt folkloristisesta näkökulmasta tarkasteltuna sekä taideteoksen oman äänen kuunteleminen ja sen vahvistaminen – usko prosessiin.

Tunnisteet: akryylimaalaus, akryylivärit, akryyliväri, abstrakti, figuratiivinen