Niilo TaipaleRovaniemi

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Hei!

Mukavaa, että löysin sivuilleni. Olen junantuoma Rovaniemeläinen harrastajamaalari ja taiteilija. Välineinä käy akryylit ja öljyt kankaalle, levylle, vaatteisiin tai mihin nyt sattuu. Teen myös digitaalisia piirroksia. Aiheinani on pääasiassa maisemat joita itse haluaisin nähdä tai joissa on jotain mielenkiintoista ja mielikuvituksellista. Vaikutteita on skandinaavisesta mytologiasta, scifistä ja ihan vain omista luontokokemuksista. Maalaan tauluja jotka inspiroi kertomaan tarinoita, tai ainakin herättävät minun mielikuvituksen ja mielenkiinnon. Taulujen tarinat ovat itse kenenkin katsojan omassa mielessä.

Toivottavasti löydät jotain joka kiinnostaa tai jos joku tietty tyyli tai aihe kiinnostaa, niin ota yhteyttä. Katsotaan jos pystyisin tilaustyönä toteuttamaan.

Tunnisteet: Digital art, digital painting, tietokonepiirros, Landscapes, maisema, maalaus, fantasia, akryyli, ölyväri, fantasy paintings, abstract art, abstraktia, taide sci-fi, fantasy art, sci-fi art, Kalevala, luonto, maisemamaalaus