Lotta SirénEspoo

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Kuukauden nuori -näyttely Konstoform, Gumbostrand 17.1.-22.3.2020. Auki joka viikonloppu pe-su. Tervetuloa!


Ihanaa, että eksyit sivuilleni!

Aloitin abstraktin maalaamisen lokakuussa 2018 ja jäin saman tien koukkuun! Maaliskuussa 2019 lopetin toimistotyöt ja aloitin täysipäiväisen taiteilijaelämän. Sen jälkeen minulla on ollut jo kolme näyttelyä ja olen myynyt yli 100 teosta.

Kun saan insipiraation maalata, en yleensä suunnittele maalausta ennakkoon. Annan intuition ja musiikin viedä ja lopputulos on aina jonkinlainen kaunis vahinko!
Kokeilen erilaisia tekniikoita ja värejä, enimmäkseen akryylejä.

Katso myös kuvagalleria ja Instagramista @lottasiren :)

Jos tykkäät tyylistäni, mutta oikean kokoista taulua ei ole juuri nyt myynnissä, pistä rohkeasti viestiä. Tehdään sinulle täydellinen teos joka ilahduttaa parhaimmillaan lopun elämää!

hello@lottasiren.com

Printtikauppa lottasiren.com - available - prints


"Lotta on yksi Suomen tulevaisuuden suuria abstrakteja tekijöitä ja myyntivaltteja. Nyt teoksia voi vielä ostaa kuluttajahinnoin. Teokset soveltuvat erinomaisesti koristamaan Skandikodin seiniä, kuin myös kansainvälisiä tiloja."

-Rigulio Graak, Kulttuurituottaja & Kuraattori.

Tunnisteet: Abstrakti, abstract, abstract painting, abstraktimaalaus, akryyli, akryylimaalaus, acrylic, acrylicpainting, alkohoilmuste, alcoholink, öljyväri, oilpaint, colorful, contemporary, contemporaryart, pouring, acrylicpouring, pouringart, fluidart, sisustus, sisustustaide, sisustustaulu