Lotta SirénEspoo

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Ihanaa, että eksyit sivuilleni! Käythän myös katsomassa Instagramista/Facebookista @lottasiren - siellä on paljon lisää kuvia taiteestani :)

1.5.-30.9. Kreta Events, Luxury Villas Exhibition, Greece

Elo-Loka 2020 Liune Showroom, Fleminginkatu 12 B, Helsinki (auki ti-to)

21.-23.8.2020 International Contemporary Art Fair Monaco

27.8.-19.9.2020 Friends w/ benefits. Laura Annala x Lotta Sirén, Patruunagalleria, Lapua

Aloitin abstraktin maalaamisen lokakuussa 2018 ja jäin saman tien koukkuun! Maaliskuussa 2019 lopetin toimistotyöt ja aloitin täysipäiväisen taiteilijaelämän. Sen jälkeen minulla on ollut jo neljä näyttelyä Suomessa, kolme tulossa ulkomailla ja olen myynyt yli 200 teosta.

Kun saan insipiraation maalata, en yleensä suunnittele maalausta juurikaan ennakkoon. Annan intuition ja musiikin viedä ja lopputulos on aina jonkinlainen kaunis vahinko!
Kokeilen erilaisia tekniikoita ja värejä, enimmäkseen akryylejä ja alkoholimustetta.


Jos tykkäät tyylistäni, mutta oikean kokoista taulua ei ole juuri nyt myynnissä, pistä rohkeasti viestiä. Tehdään sinulle täydellinen mittatilaus teos joka ilahduttaa parhaimmillaan lopun elämää!

hello@lottasiren.com

Printtikauppa lottasiren.com - available - prints


"Lotta on yksi Suomen tulevaisuuden suuria abstrakteja tekijöitä ja myyntivaltteja. Nyt teoksia voi vielä ostaa kuluttajahinnoin. Teokset soveltuvat erinomaisesti koristamaan Skandikodin seiniä, kuin myös kansainvälisiä tiloja."

-Rigulio Graak, Kulttuurituottaja & Kuraattori.

Tunnisteet: Abstrakti, abstract, abstract painting, abstraktimaalaus, akryyli, akryylimaalaus, acrylic, acrylicpainting, alkohoilmuste, alcoholink, öljyväri, oilpaint, colorful, contemporary, contemporaryart, pouring, acrylicpouring, pouringart, fluidart, sisustus, sisustustaide, sisustustaulu