Lotta SirénEspoo

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Kaikki "Let it flow" näyttelyn taulut -20% 13.4.2020 asti. Kysy lisää tai katso @lottasiren SALE kohokohdat kansio Instagramista.

Ihanaa, että eksyit sivuilleni!

Aloitin abstraktin maalaamisen lokakuussa 2018 ja jäin saman tien koukkuun! Maaliskuussa 2019 lopetin toimistotyöt ja aloitin täysipäiväisen taiteilijaelämän. Sen jälkeen minulla on ollut jo neljä näyttelyä Suomessa, kolme tulossa ulkomailla ja olen myynyt yli 200 teosta.

Kun saan insipiraation maalata, en yleensä suunnittele maalausta juurikaan ennakkoon. Annan intuition ja musiikin viedä ja lopputulos on aina jonkinlainen kaunis vahinko!
Kokeilen erilaisia tekniikoita ja värejä, enimmäkseen akryylejä ja alkoholimustetta.

Katso myös kuvagalleria ja Instagramista @lottasiren :)

Jos tykkäät tyylistäni, mutta oikean kokoista taulua ei ole juuri nyt myynnissä, pistä rohkeasti viestiä. Tehdään sinulle täydellinen mittatilaus teos joka ilahduttaa parhaimmillaan lopun elämää!

hello@lottasiren.com

Printtikauppa lottasiren.com - available - prints


"Lotta on yksi Suomen tulevaisuuden suuria abstrakteja tekijöitä ja myyntivaltteja. Nyt teoksia voi vielä ostaa kuluttajahinnoin. Teokset soveltuvat erinomaisesti koristamaan Skandikodin seiniä, kuin myös kansainvälisiä tiloja."

-Rigulio Graak, Kulttuurituottaja & Kuraattori.

Tulevat näyttelyt:
26.-29.3. Contemporary Art Fair Paris
7.-8.4. EAP, London
1.5.-30.9. Kreeta
15.5.-4.6. Galleria Fogga, Helsinki

Tunnisteet: Abstrakti, abstract, abstract painting, abstraktimaalaus, akryyli, akryylimaalaus, acrylic, acrylicpainting, alkohoilmuste, alcoholink, öljyväri, oilpaint, colorful, contemporary, contemporaryart, pouring, acrylicpouring, pouringart, fluidart, sisustus, sisustustaide, sisustustaulu