Jenni InbergHelsinki

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari
sisustussuunnittelija

Oma kuvaus

Oma studio-galleriani avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 12-18 ja muulloin sopimuksen mukaan Helsingin Kalliossa osoitteessa Kaarlenkatu 13. Tarkista poikkeavat aukioloajat Googlesta. Olen yleensä paikalla myös ma, ke ja pe.

Olen kuvataiteilija ja taidemaalari Helsingin Kalliosta. Tällä hetkellä elätän itseni kuvataiteilijana. Olen taidekentällä kuitenkin vasta tuore nimi, ja ensimmäinen yksityisnäyttelyni avattiin alkuvuodesta 2021.

Olen jo 2000-luvun alkupuolella opiskellut taideopintoja Lahden kansanopiston kuvataidelinjalla, taidehistoriaa avoimessa yliopistossa sekä muotoilun koulutusohjelmassa sisustusarkkitehtuuria Lahden Ammattikorkeakoulussa. Opintojen jälkeen olen toiminut yli 10 vuotta sisustussuunnittelijana sekä sivutoimisena yrittäjänä musiikin ja kuvataiteen parissa. Lomautus päivätöistä toi mukanaan yllättävän käänteen, kun pääsin panostamaan kokopäiväisesti maalaamiseen ja siirryin sittemmin kokopäiväiseksi kuvataiteilijaksi.

Akryylimaalaukseni ovat unenomaisia semiabstrakteja maisemia, joissa paksut palettiveitsellä maalatut abstraktit maalikerrokset yhdistyvät tarkasti maalattuihin esittäviin yksityiskohtiin, jotka toisinaan huomaa vasta teosta lähempää tarkastellessa. Teoksilleni tunnusomaista on myös runsas metallinhohtoisten maalien ja lyöntimetallin käyttö. Teoksissani pohdin toisinaan mm. eläinlajien uhanalaisuutta, ilmastonmuutoksen vaikutuksia sekä kaupunkilaisuuden ja luonnon vuorovaikutusta. Maalauksiini olen hakenut sävymaailmoja, aiheita ja vaikutteita myös historiasta, 1700- ja 1800-lukujen maalaustaiteesta, mutta yhdistänyt ne nykypäivään ja omanlaiseen maalaustyyliini.

Voit ottaa myös rohkeasti yhteyttä jos vapaana olevista teoksista ei löytynyt sopivaa ja haluat vaikkapa juuri sinun kotiisi sopivan maalauksen tilaustyönä!

www.jenniinberg.com
E-mail: hello@jenniinberg.com
Facebook: Jenni Inberg Art
Instagram: @jenniinbergart

Tunnisteet: akryylimaalaus, öljymaalaus, taulut, sisustustaulut, sisustustaide, tilaustyöt, tilaustaide, abstrakti