Jenna MyllykoskiYlöjärvi

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

**EXHIBITION: M.A.D.S. Milano, International Art Gallery: "Romantica, Shape of my art" Apr 23 - May 02**

English:

I paint mainly mixed media abstract pieces on canvas using acrylic paints, inks and mediums. My art is all about playful colour combinations, contrast and the love of strong forms.

I accept commission work as well. If you have a specific colour palette and/or size in mind please send a message to jenna.myllykoski@outlook.com so we can work out further details.

I am a self-taught artist.

P.S. You can find more photos of my work on Instagram at @jenna_myllykoski.art.

--

Suomeksi:

Sytyn herkullisista väriyhdistelmistä, joita löydän esimerkiksi auringon laskuista ja nousuista, illan tunnelmallisista kuutamoista, myrskyistä tai musiikista. Työni alkaa usein idealla värimaailmasta, jonka haluan toteuttaa kanvaasilla. Käytän värivalintoihin ja oikeiden sävyjen sekoitteluun paljon aikaa.

Maalaan lähinnä abstraktia taidetta ja puoliabstrakteja maisemakuvia. Vahvat kontrastit ja selkeälinjaisuus vetävät minua puoleensa.

Käytän pääasiassa akryylimaaleja, -musteita ja apuaineita. Maalaan usein sekatekniikalla ja töissäni näkyy struktuuria ja erilaisia erityisefektejä. Kokeilen mielelläni uusia tapoja toteuttaa mielenmaisemaani.

Toteutan pyynnöstä myös tilaustöitä. Jos tyylini miellyttää ja sinulla on jokin tietty värimaailma/koko mielessä, laitathan viestiä osoitteeseen jenna.myllykoski@outlook.com, niin voimme aloittaa suunnittelun yhdessä.

Olen itseoppinut taiteilija.

P.S. Löydät minut myös Instagramista: @jenna_myllykoski.art

Tunnisteet: Akryylimaalaus, akryyli, akryylimaalari, modernitaide, nykytaide, abstrakti, abstraktitaide, abstrakti taide, sisustus, sisustustaulu, taidetta kotiin, taidetta myytävänä, taidetta myynnissä