Atelier Avion, Art by Alina ViontsekHelsinki

Ei kuvaa

Osaaminen

sisustussuunnittelija
taidemaalari
somistaja
muotoilu, käsityö/muu

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Olen helsinkiläislähtöinen taiteilija ja asun kahden maan välillä, Suomen ja Italian. Italiassa kotikaupunkini on Bologna.


Taide on ollut osana elämääni niin kauan kuin muistan.
Jo varhaisesta lapsuudestani saakka on aina ollut meneillään jokin kuvataide-, keramiikka- tai veistokurssi.
Tämä loi alun syvälle kiinnostukselle ja rakkaudelle taidetta kohtaan, jonka kautta siitä on tullut luonnollinen itsetutkiskelun ja ilmaisun keino.
Lukio-opinnoissani painotin taidekursseja ja sen jälkeen opiskelin muotoilua ja taiteen historiaa Italiassa muotoilun instituutissa.
Myöhemmin jatkoin sisustussuunnittelun linjalla Helsinki Design Schoolissa.


Maalaan abstraktia sekä figuratiivista taidetta yleensä akryyli- tai öljymaaleilla mutta niiden lisäksi käytän akvarellivärejä, liituja sekä luonnosta kerättyjä ja itsevalmistettuja pigmenttejä.
Taiteessa minua kiehtovat uudenlaiset tekniikat ja lähestymistavat, yllätyksellisyys, erilaiset tekstuurit ja materiaalit sekä niiden yhdisteleminen.
Ideat teoksiin yleensä syntyvät tarkkailemalla erilaisia pintoja ja muotoja ympäristössämme. Luonto on minulle suuri voimavara, ja sieltä saankin äärettömän määrän ideoita ja inspiraatiota.


Haluan luoda taidetta mikä voimaannuttaa, rentouttaa ja herättää ajatuksia tai tuo mieleen tärkeän asian tai muiston, joten otan myös todella mielelläni vastaan tilaustöitä ja luon merkityksellistä taidetta juuri sinulle.

HUOM!
Joten jos mielessäsi on jokin tietty toive tai idea ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinulle uniikki kokonaisuus!
En peri tilaustöistä erillistä tilaustyölisää.


OTA YHTEYTTÄ JA SEURAA SOMESSA:
atelier.avion@gmail.com
Instagram: @atelier.avion

Tunnisteet: abstract, abstrakti, taidetta tilauksesta, tilaustaide, textured art, tekstuuritaide, figurative art, figuratiivinen taide, intuitive art, intuitiivinen taide, kotimainen taide, taiteilija, abstrakti maalaus, taide sisustuksessa, sisustus, taide