Annu K.Oulu

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Suomen Taiteilijat Ry:n jäsen

Hei, kiva kun löysit sivuilleni!

Teen monipuolisesti taidetta, enimmäkseen abstraktilla otteella. Olen taiteentekijänä innostunut alkoholimusteiden yllättävyydestä ja jännittävistä yksityiskohdista. Alkoholimuste- ja epoksihartsitöistäni saat itsellesi upean erityistä taidetta, mitä ei monilla vielä Suomessa ole! On ihana tunne, kun luo jotain kaunista. Parasta on, kun joku toinen kokee työni kauniiksi, ja haluaa katsella sitä omalla seinällään.

Alkoholimustetöiden lisäksi teen akryyli- ja öljyväriteoksia, sekä grafiikkaa. Minua innostaa haastaa itseäni eri taiteenmuotojen pariin.

Öljyvöriteokseni löydät sivulta
https://taidesivut.net/annukoil/taidemyynti

Kaikki työt (grafiikkaa kukuunottamatta) on käsitelty suojaavalla vernissalla ja UV-suihkeella.

Toimin taiteen parissa kevytyrittäjänä. Ammatiltani olen opettaja. Myytyjä töitäni näet kuvagalleriassa, ja enemmän Instagramissa art.annu.k.

Kuvat eivät anna oikeutta alkoholimusteiden upeille yksityiskohdille, eivätkä ne kerro valon vaikutuksesta työn esille tuloon. Voin lähettää halutessasi lisäkuvia tai videon.

Näyttelyitä esim.
Ryhmänäyttely Metsola galleria Oulu 2/23 Tervetuloa!
M.A.D.S art gallery, Milano, 9/21
Ideapark Oulu, Perusterveyden odotustila 10-12/21

Tunnisteet: alkoholimuste, alcohol ink, abstrakti taide, abstrakti, abstract, luontotaide, kukat, kasvit, luonto, sisustustaide, interior art