Aija SaukkonenHelsinki

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari
piirtäjä, kuvittaja
muotokuvamaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Kuvitan postikortteja toiminimellä Tmi Aija Saukkonen (Hulmu & Haukku) omakustanteisesti. Kuvissani näkyvät etenkin satuhahmot Hulmu Hukka ja Haukku Koira. Joistakin korttikuvista olen painattanut myös julisteita.


Maalaan myös tauluja ja otan tilaustöitä vastaan: Muotokuvia, kuvituksia, maisemamaalauksia. Käytän etenkin akryylivärejä töissäni. Kuvitukset rajaan usein tussilla. Käytän myös öljyvärejä ja pastelliliituja.


Pidän kovasti koirista, eläimistä ja luonnosta. Nämä näkyvät monissa töissäni. Teen koirista ja lemmikeistä tilausmuotokuvia. Olen tehnyt muotokuvia myös ihmisistä. Hinnaston ja esimerkkejä näet kotisivuiltani https://hulmuhaukku.blogspot.com

Maalauksia saa tulla katsomaan työhuoneelleni Helsingin Vanhankaupunginkosken lähelle (Taiteilijayhteisö Kolmas Kerros ry).

https://www.instagram.com/aijasaukkonen/
https://hulmuhaukku.blogspot.com
https://holvi.com/shop/hulmuhaukku/
https://www.facebook.com/hulmuhaukku/

Tunnisteet: Kuvantekijä, korttitaiteilija, kuvitus, postikortteja, muotokuva, muotokuvamaalari, koiramuotokuva, kuvittaja, koiran muotokuva, taidemaalaus, maisemamaalaus, muotokuvia koirista, muotokuva koirasta, muotokuva lemmikistä