Minttu PakkaTampere

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Maalaan pääasiassa voimaeläimiä ja maalauksista väreileekin kyseisen eläimen energia. Alun alkujaan en edes tiennyt maalaavani voimaeläimiä ihmisille, oletin että rakkaus eläimiini vain haluaa tulla ilmaistuksi taiteen kautta.
Myöhemmin minulle on avautunut, että jokainen eläinmaalaus on henkilökohtainen voimaeläin ja odottaa juuri oikean ihmisen kohtaamista. Meillä on useampia voimaeläimiä energeettisesti mukana koko elämänajan, joten myös useampi eläinaihe saattaakin vetää sinua puoleensa.

Satunnaisesti maalaan myös eri aiheita mutta palaan aina eläimiin, niiden esiin tuominen on minulle kaikista luontevinta ja rakkainta maalata.

Rakastan voimakkaita värejä ja suuria siveltimen vetoja, työni ovatkin pääsääntöisesti erittäin värikylläisiä ja väriterapeuttisia.
Suosikkipuuhaani on maalata kokoluokaltaan isoja maalauksia, mitä suurempi pohja - sitä mieleisempi työ.

Sijaintini on Tampereella, rajallisten säilytystilojen vuoksi lähes kakki maalaukseni ovat kuitenkin säilytyksessä Seinäjoen Ylistarossa, kotiseudullani. Jos joku tauluista herättää mielenkiinnon, pääsee kaikkia katsomaan paikanpäälle Ylistaroon, teokset kulkeutuvat myös Tampereelle. Suosittelen tätä lämpimästi, sillä valokuvaus keinovalossa vääristää aina maalauksen värisävymaailman eikä kuvan kautta välttämättä hahmotu teoksen tarkkuus tai todellinen koko.

Tunnisteet: Voimaeläin, voimaeläinmaalaus, eläinmaalaus, eläintaide, starseed